Skip to content Skip to footer

çfarë ofrojmë!?

Shërbimet tona

Auto Ambulancë

Transport i pacientëve në të gjithë Europën. Staf mjeksor profesionist.
Urgjenca në dispozicion.

Chartera , (mjekësor)

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të gjithë Europës dhe anasjelltas.

Akomodim

Bashkëpunim me spitalet më të mira Europiane dhe atyre Turke .Për të gjitha llojet e diagnozave.

“Universal”Ambulanca “Universal”

– TRANSPORT INTERNACIONAL AMBULANCE – ( T I A ) –
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte:
– Transferim pacientesh nga Shqiperia 🇦🇱 në drejtim të gjithë Europës 🇪🇺 dhe anasjelltas.
– Chartera🛩 , (mjekësor) në çdo kohë. Kemi akses të plotë në dërgimin e pacientëve në spitalet më të mira Turke 🇹🇷.
– 3 ambulanca reanimacion.
– Bashkëpunim me spitalet më të mira në vend .
– Bashkëpunim me spitalet më të mira Europiane 🇪🇺 dhe atyre Turke 🇹🇷. Për të gjitha llojet e diagnozave.
– Urgjenca brenda vendit në çdo kohë .

Our services, make it ease your worries!

Why should you choose us?

We always try to be punctual with deliveries or transportation of corpses to the country of origin.

Our success is directly related to the quality of the corpse transportation service we provide.

The transportation of corpses is our responsibility!

We are committed to roll up our sleeves and help with any funeral occasion.

Creating excellent services for the transportation of the corpse is our duty.

Our passion for the transportation of corpses is many years old.

“Universal”Ambulanca “Universal”

Ambulanca “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1, Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
2, Staf mjeksor profesionist.
3, Urgjenca në dispozicion.
4, Urgjenca brenda vendit në çdo kohë.

— Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
— Staf mjeksor profesionist.
— Urgjenca në dispozicion.
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!