Skip to content Skip to footer
8080
Mbi Vite

“Universal”Ambulanca “Universal”

– TRANSPORT INTERNACIONAL AMBULANCE – ( T I A ) –
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte:
– Transferim pacientesh nga Shqiperia 🇦🇱 në drejtim të gjithë Europës 🇪🇺 dhe anasjelltas.
– Chartera🛩 , (mjekësor) në çdo kohë. Kemi akses të plotë në dërgimin e pacientëve në spitalet më të mira Turke 🇹🇷.
– 3 ambulanca reanimacion.
– Bashkëpunim me spitalet më të mira në vend .
– Bashkëpunim me spitalet më të mira Europiane 🇪🇺 dhe atyre Turke 🇹🇷. Për të gjitha llojet e diagnozave.
– Urgjenca brenda vendit në çdo kohë .

Përfitoni nga shërbimet tona cilësore

Përjetoni diferencën

Për çdo shqetësim dhe problem shëndetësor, i cili kërkon transport me urgjencë drejt spitaleve të specializuara në të gjithë europën, ne jemi 24 orë në dispozicionin tuaj.

Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Transport i shpejtë me ambulancë

Ne ju mundësojmë transportin e shpejtë profesional dhe të sigurtë drejt vendeve të ndryshme të europës. Ndër të cilat mund të përmendim:

“Universal”Ambulanca “Universal”

Ambulanca “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1, Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
2, Staf mjeksor profesionist.
3, Urgjenca në dispozicion.
4, Urgjenca brenda vendit në çdo kohë.

Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

FAQ

Shërbimi ynë kryesor është transport/bartja i/e kufomave. Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan, në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

Sipas kërkesës tuaj, ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit), etj!

Ne, po ashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Ne jemi gjithmonë aty për ju. Thjesht na telefononi dhe vijmë tek ju.

— Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
— Staf mjeksor profesionist.
— Urgjenca në dispozicion.
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!