Skip to content Skip to footer
çfarë ofrojmë!?

Shërbimet tona

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekadë ju ofron këto Shërbime:

Auto Ambulancë

Transport i pacientëve në të gjithë Europën. Staf mjeksor profesionist.
Urgjenca në dispozicion.

Chartera , (mjekësor)

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të gjithë Europës dhe anasjelltas.

Akomodim

Bashkëpunim me spitalet më të mira Europiane dhe atyre Turke .Për të gjitha llojet e diagnozave.
“Universal”

Ambulanca “Universal”

Transferim pacientësh nga Shqipëria 🇦🇱 në drejtim të gjithë Europës 🇪🇺 dhe anasjelltas.

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Gjermanisë

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Austrisë.

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Francës.

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Zvicrës.

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Italisë.

Transferim pacientësh nga Shqipëria në drejtim të Turqisë.

“Universal”Ambulanca “Universal”

Ambulanca “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1, Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
2, Staf mjeksor profesionist.
3, Urgjenca në dispozicion.
4, Urgjenca brenda vendit në çdo kohë.

— Transport i pacientëve në të gjithë Europën.
— Staf mjeksor profesionist.
— Urgjenca në dispozicion.
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!